10/02/2015 By Redactie

Waterdichte Nikon AW130

Nikon AW130Nikon introduceert twee nieuwe waterdichte en schokbestendige camera’s: de avontuurlijke COOLPIX AW130 en de veelzijdige COOLPIX S33. De COOLPIX AW130 is gemaakt voor een actieve levensstijl. Wat gebruikers ook gaan doen, men kan de camera altijd meenemen. Zelfs onder water tot een diepte van 30m, wat overeenkomt met het Advanced Open Water-duikcertificaat, zonder dat een waterdichte behuizing nodig is. De camera is bovendien vorstbestendig tot -10oC, stofdicht en schokbestendig tot 2m. Met de handige NFC3-ondersteuning en ingebouwde Wi-Fi4 kunt u uw avonturen eenvoudig delen met vrienden, via uw smartapparaat.

Dankzij satelliet-tracking met ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS-ondersteuning kunnen avontuurlijke fotografen hun reisroutes vastleggen en opnamelocaties sneller en met een nauwkeuriger lengte- en breedtegraad opslaan bij beelden. Maximaal 30 locaties kunnen worden opgeslagen op de ingebouwde wereldkaart, waarbij ook hoogte- en dieptegegevens kunnen worden toegevoegd.

Het heldere 24mm groothoekobjectief van f/2.8 is ideaal voor onderwateropnamen en met de snelle 5x optische zoom, uitbreidbaar tot 10x Dynamic Fine Zoom5, maakt u moeiteloos close-ups of detailopnamen op het land of in het water. Tevens is elke gebeurtenis vast te leggen in prachtig vloeiende Full HD-films (1080/60i) met stereogeluid.

U kunt beelden makkelijk delen, waar u ook naartoe gaat met de COOLPIX AW130. Gebruik de speciale Wi-Fi-knop of tik met de camera tegen een apparaat met NFC-ondersteuning waarna u beelden direct kunt delen. U bent verzekerd van een voortreffelijke beeldkwaliteit dankzij een gevoelige beeldsensor van 16 megapixels en een helder 24mm groothoekobjectief van f/2.8 met 5x optische zoom, uitbreidbaar tot 10x Dynamic Fine Zoom5. Film verbluffend scherpe Full HD-films door eenvoudig een knop aan te raken en maak moeiteloos indrukwekkende intervalfilms van 10 seconden. Kadreer foto’s en films probleemloos op het grote OLED-scherm van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten dat zeer goed zichtbaar is in direct zonlicht of onder water.

Voor wie op zoek is naar een alleskunner voor het hele gezin heeft Nikon de COOLPIX S33. Deze camera is supersterk, eenvoudig te gebruiken en kan probleemloos worden meegenomen op zelfs de meest avontuurlijke reizen. Omdat er menu’s voor volwassenen en kinderen zijn, is deze camera geschikt voor het hele gezin.

Prijs en beschikbaarheid
De COOLPIX AW130 is leverbaar in de kleuren zwart, blauw, oranje, camouflage en geel vanaf 26 februari 2015. De adviesprijs bedraagt € 359.
De COOLPIX S33 is leverbaar in de kleuren wit, blauw, roze en geel vanaf 5 maart 2015. De adviesprijs bedraagt € 109.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook