23/12/2014 By Redactie

Tom Coronel lanceert WTCC-Dakar app

Coronel appVooruitlopend op het nieuwe WTCC-seizoen, en aan de vooravond van Le Dakar 2015, heeft Tom Coronel de compleet nieuwe ‘Coronel Racing’ app gelanceerd. De app biedt Tom’s fans niet alleen een compleet overzicht van zijn carrière als WTCC-coureur, maar volgt ook zijn inspanningen als racende reporter in de loodzware Dakar 2015-rally, die op 4 januari 2015 van start gaat.

Enkele jaren geleden verraste Tom’s vriendin Paulien hem al met zijn geheel eigen app, maar de nieuwe Coronel Racing ‘2.0’ is echt helemaal van deze tijd. En is Tom ten voeten uit, met volop informatie, een scala aan beeld en video’s en, natuurlijk, een rechtstreekse link naar Tom’s social media kanalen.

“Deze nieuwe app combineert eigenlijk al mijn ‘tools’ waarmee ik fans, vrienden, familie, sponsoren en media op de hoogte hou van mijn prestaties in het World Touring Car Championship en alle andere activiteiten,” licht Tom toe. “Via ‘Coronel Racing’ volg je het allerlaatste nieuws, maar heb je direct ook toegang tot gelikte foto’s en natuurlijk flitsende video’s. Bovendien linkt de app direct door naar mijn Twitter- en Facebook-pagina’s voor het allerlaatste nieuws in de vorm van korte, krachtige oneliners. Kortom, helemaal van deze tijd en met voor ieder wat wils.”

Tim & Tom on Tour in Le Dakar 2015
Hoewel de start van het WTCC-seizoen 2015 nog even op zich laat wachten, kon het moment voor de lancering van de nieuwe ‘Coronel Racing’ app niet op een beter moment komen. Aanstaand weekend vertrekt Tom richting Buenos Aires om daar net als zijn broer Tim op 4 januari van start te gaan in Le Dakar 2015, in een buggy van het Maxxis Dakarteam powered by SuperB. Uiteraard is Tom vastbesloten om zijn buggy zo hoog mogelijk te klasseren, maar tegelijkertijd heeft hij de unieke rol van racende reporter op zich genomen, waarbij hij vanuit de rally met zijn eigen camera verslag zal doen voor de Nederlandse televisie. Vanzelfsprekend zijn die resultaten ook via de ‘Coronel Racing’ app te volgen en zullen de fans via de app het allerlaatste nieuws uit de rally voorgeschoteld krijgen.

Nu gratis beschikbaar in AppStore en PlayStore
De nieuwe ‘Coronel Racing’ app is per vandaag gratis te downloaden in de AppStore en PlayStore. Momenteel is hij geschikt voor iOS en Android, maar ook Windows-gebruikers kunnen binnenkort over de app beschikken. Tot de highlights van de ‘Coronel Racing’ app behoren:

Social Media integratie (Twitter & Facebook)
Video’s bekijken via YouTube
Live internet Radio (Veronica)
Het laatste Dakar-nieuws van het Maxxis Dakarteam powered by SuperB
Overzicht van de teamleden en voertuigen
Foto gallery met hoge-resolutie beelden
Routekaarten met Google navigatie
Shop met exclusieve Coronel artikelen (PayPal integratie)

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook