Taxi vanaf Schiphol

30/05/2018 By Redactie

Taxi vanaf Schiphol

Bij ons zit je op de juiste site voor het bestellen van een taxi vanaf Schiphol weer terug naar je woning toe. Het is gemakkelijk om het zelf te regelen via de website, daar alle gegevens in vullen die we nodig hebben en de taxi is geregeld. Je ontvangt ook per email een overzicht en een bevestiging van je bestelde taxi vanaf Schiphol. Deze kan je dan uitprinten en meenemen op je vakantie. Zodoende heb je altijd alle gegevens die je nodig hebt bij je en wij hebben ook alles wat we nodig hebben om de juiste taxi voor je in te zetten.

Als je toch liever iemand aan de telefoon wilt hebben omdat je wat vragen hebt, dan kan je ons natuurlijk ook altijd nog bellen. We zijn voor de bestellingen telefonisch te bereiken tot 22:30 uur. Stel je wilt voor die nacht of vroege ochtend toch nog een taxi vanaf Schiphol geregeld hebben, dan kan dat altijd.

 

Eenmaal geland op Schiphol, hoe dan

Doordat wij je vluchtgegevens hebben , kunnen we je vlucht in de gaten houden wanneer deze daadwerkelijk gaat landen. De chauffeur gaat je dan bellen op het mobiele nummer die we van je hebben ontvangen. Hij zal dan met je afspreken waar hij buiten op je staat te wachten. Dat zal meestal bij de vertrekhal zijn. Zodra je uit de gate komt, zal er een roltrap of lift zijn waarmee je naar boven kan en gelijk naar buiten kan lopen naar jouw taxi.

Voor de zakelijke gasten die aankomen op Schiphol hebben wij nog een extra service voor ze. De chauffeur zal met een naambordje bij de Meeting Point gaan staan om ze daar op te vangen. Eenmaal gevonden, lopen ze samen naar de taxi toe en zal de chauffeur gelijk naar de bestemming rijden.

 

Hoe kan je de taxi betalen

Voor de betaling van de taxirit heb je verschillende mogelijkheden. Is de taxi voor jezelf of familie nodig, dan kan je altijd zelf contant of kosteloos met pin in de taxi afrekenen, betaling met een credit card is ook mogelijk maar dan komen er de bankkosten bij. Bij de bestelling kan je ook de optie nemen om de taxi via Ideal betaling vooraf te betalen. Dan heb je in de taxi daar geen omkijken meer naar. Ook handig als je de taxi voor iemand anders boekt en jij wilt niet hebben dat die persoon de rit moet betalen.

Voor zakelijke klanten hebben we ook de optie om de ritten op rekening te laten rijden. De rekening komt dan achteraf naar het bedrijf toe. Een luxe voor de gasten die de taxi vanaf Schiphol naar hun bestemming hebben.

 

Uit welke taxi’s vanaf Schiphol kan je kiezen

We hebben alle soorten taxi’s en taxibusjes rijden. Voor maximaal 4 personen met weinig bagage is de personenauto al voldoende. Heb je meer bagage bij je dan kunnen we een 6 persoons taxibus inzetten, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je koffers.

Ook voor gezinnen hebben we de juiste taxibusjes staan. De grootste is een verlengde 8 persoons taxibus. Hierin kan je met je gezin van maximaal 8 personen zitten en heb je de ruimte die je nodig hebt voor ieder een eigen koffer met handbagage. Voor de fietsen, kinderwagens, inklapbare rollators of rolstoelen hebben wij ook taxibusjes rijden. Wel willen we dat altijd graag van te voren weten zodat we de juiste taxibus voor je in kunnen zetten.

Voor de zakelijke klanten die met meerdere personen zijn en graag in 1 taxibus willen zitten, zodat ze onderweg naar hun bestemming nog even het een en ander kunnen overleggen, hebben wij ook zeer nette taxibusjes rijden. De gasten kunnen ook tegen over elkaar gaan zitten, zodat het praten makkelijker gaat.

Zo zie je maar, voor iedereen kunnen wij de juiste taxi of taxibus vanaf Schiphol inzetten.

 

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook