09/06/2017 By Redactie

Parkeren zonder schade, kan het echt?

Wanneer je auto rijdt, krijg je vroeg of laat een keer met schade te maken. Soms ligt dat aan jezelf maar minstens zo vaak komt dat door iemand anders. Opvallend is dat er bij veel mensen schade ontstaat door het parkeren. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren doordat jij of iemand anders niet goed oplet. Ook staan de auto’s in het centrum van grote steden ook erg dicht op elkaar geparkeerd, waardoor een ongeluk in nog een kleiner hoekje zit. Toch is het mogelijk om schade te voorkomen. Zelfs bij het parkeren!

Regel je eigen parkeerplek!

Woon je zelf in een druk centrum of moet je er bijna dagelijks zijn voor bijvoorbeeld je werk? Dan is het aan te raden om je eigen parkeerplaats proberen te regelen. Sommige bedrijven krijgen bijvoorbeeld parkeerplaatsen aangewezen of maken zelf parkeerruimte op hun eigen terrein. Je kunt ook een parkeerplaats huren. Hetzelfde geldt als je zelf in een centrum woont. Bij veel appartementen of huizen in het centrum kun je een parkeerplaats huren en soms hoort het zelfs automatisch bij het huis. Op die manier creëer je meer ruimte voor je auto en staat niet alles dicht geparkeerd. Het zijn in veel gevallen dan namelijk allemaal ruime gehuurde parkeerplaatsen naast elkaar. Daardoor ontstaat er minder snel schade en dat is precies wat je wil!

Parkeerbeugel

Er is één nadeel als je over je eigen parkeerplaats beschikt. Soms zien mensen het niet of willen ze het niet zien. Het is natuurlijk ontzettend frustrerend om thuis te komen van je werk of juist op je werk aan te komen en vervolgens erachter te komen dat iemand op jouw parkeerplaats staat. In dat geval moet je alsnog alle moeite doen om een plaatsje te vinden en neemt de kans op schade weer toe. De ideale oplossing voor dit probleem is een parkeerbeugel. Deze zeg je op de parkeerplaats neer waardoor niemand er kan parkeren. Alleen jij kunt de parkeerbeugel in laten klappen waardoor je er wél kunt parkeren. Je hebt talloze verschillende parkeerbeugels. Sommigen werken bijvoorbeeld op afstandsbediening en andere juist handmatig. De een is wat makkelijker te installeren dan de andere. Bijvoorbeeld een parkeerbeugel van Privapark heeft geen grondbekabeling nodig, deze zijn relatief makkelijk te plaatsen.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook