Olympus TG-Tracker actiecamera

27/05/2016 By Redactie

Olympus TG-Tracker actiecamera

Olympus TG-TrackerTien jaar nadat Olympus haar fotografische technologie voor het eerst verpakte in een zeer robuuste en stevige behuizing, tilt de TG-Tracker de actiecamera met logfunctionaliteit naar nieuwe hoogten, en diepten.

Conventionele actiecamera’s blinken vaak uit op één vlak maar schieten tekort op andere gebieden, zoals beeldkwaliteit, opnamekeuze of batterijduur. De TG-Tracker presteert op alle punten fantastisch. Hij combineert de mogelijkheden van de high-end cameratechnologie van Olympus met het gemak van een zeer draagbare constructie die het resultaat is van tien jaar outdoorervaring. Voor liefhebbers van extreme sporten maakt dat een groot verschil: in plaats dat er een globale impressie wordt vastgelegd van wat ze hebben gezien, kunnen ze nu een indrukwekkende opname maken van wat ze zagen toen het echt spannend werd.

De TG-Tracker heeft een afneembare grip, een ultragroothoeklens, een 5-assige beeldstabilisator en een uitklapbare LCD zodat u eenvoudig vanuit de losse hand de meest geweldige foto’s kunt maken, ongeacht de omstandigheden. Het bevestigen van de camera aan uw uitrusting is pas het begin.

Olympus TG-TrackerDankzij de nieuwe tracking- en logfuncties van de TG-Tracker kunt u mooie en spannende momenten op een geweldige manier opnieuw beleven – denk aan een mooie skydive, een prachtige duik of een kitesurfsprong. Met de gratis app Olympus Image Track v2.0 kunnen gebruikers hun avonturen bekijken, inclusief alle informatie die de fysieke uitdaging echt tot leven brengt: hoogte of diepte, lucht- of watertemperatuur, geo-locatie en de bewegingsrichting en -snelheid.

De TG-Tracker is ook zeer geschikt om gemaakte opnamen nog eens rustig te bekijken. De beelden en vastgelegde gegevens komen helemaal tot leven: als 4K-video in hoge resolutie op een echte tv of op een smartphone die is voorzien van de nieuwste versie van de gratis Olympus OI.Track-app. Foto’s en video kunt u eenvoudig overzetten naar de telefoon via wifi.

Hij is vanaf juli 2016 verkrijgbaar voor € 349,-.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook