22/10/2010 By Redactie

Mio navigatiesysteem met TV

Mio V575 TV navigatiesysteem met digitale televisieMio kondigt twee nieuwe navigatiesystemen aan. De Spirit V575 TV bevat de allernieuwste navigatiesoftware en is uitgerust met IQ Routes™. Daarnaast is dit navigatiesysteem tevens een volwaardige digitale televisie met toegang tot alle gratis digitale kanalen. De tweede toevoeging aan het Mio portfolio is de Spirit 370. Dit is een compact en betaalbaar navigatiesysteem met een uitgebreide set toepassingen die tegemoet komt aan alle wensen van de hedendaagse bestuurder.

Beide navigatiesystemen zijn uitgerust met Spirit navigatiesoftware. Deze software bevat IQ Routes™, een intelligente toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren waardoor deze wegen vooraf al vermeden kunnen worden. De route die op zondagavond het snelst is, is tenslotte op maandagochtend misschien wel vol met files en verre van de beste route. IQ Routes™ houdt hier rekening mee en geeft u de route die op dat moment sneller is, rekening houdend met ervaringen van miljoenen weggebruikers uit het verleden. Een andere toepassing is 3D-knooppuntweergave, waarbij op knooppunten en kruispunten de blauwe matrixborden in duidelijk 3D op het scherm worden weergegeven. Het toestel is uitgerust met TruMapTM voor de meest heldere routeaanwijzingen, ingebouwde TMC voor actuele verkeersinformatie en voorzien van voorgeïnstalleerde flitslocaties. De handige functie LearnMeTM sorgt ervoor dat het toestel uw rijstijl en voorkeuren “onthoudt”, en daar rekening mee houdt met het plannen van uw routes en met het berekenen van uw aankomsttijd.

Spirit V575 TV: uw ultieme multimedia reisgezel
Nu het najaar en de feestdagen naderen, gaan mensen op zoek naar navigatiesystemen die naast voortreffelijke navigatiefuncties ook leuke enterntainmenttoepassingen bieden, zodat er in de auto plezier gemaakt en gelachen kan worden. De Spirit V575 TV is ontworpen als ideale reisgezel met entertainmenttoepassingen voor de hele familie; tijdens het rijden of buiten tijdens een stop of een picknick. De dual antenne zorgt voor een versterkt signaal, dat optimale beeld – en eudiokwaliteit garandeerdt. En naast TV kijken is het tevens mogelijk om op het toestel films of foto’s te kijken of naar MP3’s luisteren.

Spirit 370: Compacte en betaalbare navigatie
De tweede toevoeging aan het Mio portfolio is de Spirit 370. Dit navigatiesysteem is uitgerust met handzaam 3,5 inch scherm, heeft een lichtgewicht ontwerp en is uitgerust met alle belangrijke navigatietoepassingen. De Spirit 370 is ontworpen om een onnavolgbare navigatie-ervaring te bieden, tegen de beste prijs. Het navigatiesysteem is daarom voorzien van IQ Routes™ technologie, 3D-knooppuntweergave en Mio’s TruMap™ voor de meest heldere routeaanwijzingen. De Spirit 370 is ook voorzien van voorgeïnstalleerde flitslocaties, rijstrookaanwijzingen, de functie LearnMe en gesproken straatnamen (tekst-naar-spraak).

Google Verzend-naar-GPS
Voor extra content kunnen gebruikers voor beide toestellen gebruikmaken van de Google Maps “verzend-naar-GPS” dienst. Gebruikers kunnen een bedrijf, nuttige plaats of adres in Google Maps zoeken en deze informatie via de MioMore Desktop 2 software direct naar het navigatiesysteem sturen. MioMore Desktop 2 maakt het voor gebruikers ook mogelijk om gratis Flickr™ foto’s -voorzien van Geocodes- te downloaden en deze op het navigatiesysteem te installeren.

Harold Cobben, Country Director Benelux, zegt hierover: “De ontwikkeling van de digitale TV-markt is wereldwijd al erg volwassen, maar aan de marktvraag voor mobiele TV-oplossingen en entertainment wordt nog niet voldoende tegemoetgekomen. Voortbouwend op Mio’s ervaring en succes van eerdere producten met TV- en entertainmenttoepassingen denk ik dat we met de Spirit V575 TV zeker tegemoet komen aan deze vraag. Voor klanten die een compact en betaalbaar navigatiesysteem willen hebben dat rijkelijk uitgerust is, is er de Spirit 370. Dit systeem voldoet aan al deze eisen en biedt de optimale prijs/kwaliteitsverhouding.”

Meest recente kaartgarantie en huurkaarten
Beide navigatiesystemen zijn gegarandeerd van de nieuwste kaarten dankzij Mio’s Laatste Kaart Garantie. Indien er een nieuwe kaart verschijnt binnen 30 dagen na aankoop kunnen gebruikers deze geheel gratis ontvangen. Daarnaast biedt Mio die ideale oplossing voor korte uitstapjes of vakanties, door mensen de mogelijkheid te bieden kaarten voor een periode van 3, 7 of 30 dagen te huren voor slechts een fractie van de prijs van een volledige aanschaf.

Prijs en beschikbaarheid
De Spirit V575 TV is vanaf half november verkrijgbaar in de gebruikelijke winkels en online. De consumentenadviesprijs is 199,99 euro incl. BTW. De Spirit 370 is vanaf 1 november beschikbaar via Kijkshop. De consumentenadviesprijs is 79,99 euro incl. BTW.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook