02/07/2015 By Redactie

Kia Sportage nu tijdelijk in 3 X-treme versies

Kia-Sportage-X-tremeKia heeft de Sportage-lijn nu tijdelijk extreem uitgebreid met drie complete, nieuwe uitvoeringen. De Sportage X-treme ComfortLine, X-treme DynamicLine en X-treme ExecutiveLine, die allemaal per direct te bestellen zijn. Dankzij een tijdelijke extra inruilpremie van € 2.500,- loopt het voordeel op een X-treme zelfs op tot € 4.900,-.

De Sportage is en blijft voor Kia één van de bestverkochte modellen in het Kia-programma, maar wordt nu nog aantrekkelijker gepresenteerd, met de uitbreiding van het gamma naar drie X-treme-versies op basis van de 99 kW/135 pk sterke Sportage 1.6 GDi ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine.

Sportage X-treme ComfortLine voor slechts € 200,- extra
De Sportage X-treme ComfortLine levert voor een meerprijs van slechts € 200,- ten opzichte van de reguliere ComfortLine een scala aan extra’s. Te denken valt aan een full map navigatiesysteem inclusief achteruitrijcamera, Dual Zone climate control, parkeersensoren achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, Auto Light Control, LED dagrijverlichting, een hoogglans zwart gespoten radiatorgrille, raamlijsten en deurgrepen in chroom, een Infinity Premium Sound System en een volwaardig reservewiel. Gezien die beperkte meerprijs bedraagt het consumentenvoordeel op de Sportage X-treme ComfortLine maar liefst € 2.400,-.

X-treme DynamicLine
Nog completer is de Kia Sportage X-treme DynamicLine, die breidt het uitrustingsniveau van de DynamicLine, voor slechts € 800,- verder uit met LED-achterlichten, privacy glass, verwarmbare stoelen vóór en achter, een verwarmbaar stuurwiel en de keuze uit een colorpack of lederen interieur. Dit zorgt voor een klantvoordeel van € 1.000,-.

Nieuw topmodel
De top-of-the-line versie binnen het Sportage-modelprogramma behoort nu toe aan de Sportage X-treme ExecutiveLine. Met de normale ExecutiveLine en alle extra’s van de complete X-treme DynamicLine als uitgangspunt beschikt de X-treme-variant over een klantvoordeel van € 1.500,-. De X-treme ExecutiveLine beschikt aanvullend op de huidige ExecutiveLine over een verwarmbaar stuurwiel en de keuze uit een colorpack of lederen interieur.

2.500 euro inruilpremie
Bovenop het consumentvoordeel dat rust op de tijdelijke X-treme-uitvoeringen geeft Kia tot uiterlijk eind september ook een extra inruilpremie van € 2.500,- op een nieuwe Sportage X-treme. Hiermee kan het totale voordeel op bijvoorbeeld de Sportage X-treme ComfortLine oplopen tot maar liefst € 4.900,-. Daarmee is de Kia Sportage X-treme 1.6 GDi al leverbaar vanaf € 24.695,-.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Auto interieur reiniging

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook