15/02/2011 By Redactie

Defender met teak

Zijn wij getuige van een nieuwe trend? Waar de Range Rover Ultimate Edition een teakhouten dek in de bagageruimte heeft, heeft STARTECH een Defender met teak vloerdelen aangekondigd. Het voertuig moet appelleren aan jachtliefhebbers.

Wij presenteren u de STARTECH Land Rover Defender 90 Yachting Edition. Deze door STARTECH aangepaste 4×4 is gespoten in helder wit met een marineblauw leder/Alcantara interieur. De vloer voor de voorstoelen en achterin is voorzien van het fijnste teak.

De Duitse firma laat in haar persbericht weten dat zij tegenwoordig veel houten accessoires in een aantal diverse afwerkingen kunnen leveren. Daarnaast zijn de tuningaccessoires voor Range Rover Sport modellen schijnbaar erg gewild. Zo zijn er ‘aerodynamica verbeterende’  bodykits en Monostar IV lichtmetalen velgen met diameters tot 22 inch. Ook het interieur wordt door de autoverfraaiers graag aangepast met leder, Alcantara en wat u nog meer zou willen.

In hetzelfde persbericht meldt de firma dat zij een vestiging in Californië geopend hebben. Hier worden voor Amerikaanse klanten auto’s omgebouwd en in een speciale showroom getoond. STARTECH USA richt zich op de huidige modellen van Range Rover, Land Rover en Jaguar in de USA.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Autodoc.nl

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook