13/12/2012 By Redactie

TopCar tuned ML 63 AMG

TopCar-Mercedes-ML63-AMG-Inferno-1Heeft een Mercedes-Benz Ml 63 AMG tuning nodig? Nee, natuurlijk niet. Ziet-ie er niet dik genoeg uit? Ja, natuurlijk wel. Zo bezien is de tuning van het Russische TopCar volstrekt overbodig. Maar er zijn genoeg rijke Russen die met geld willen smijten om extra op te vallen. Vandaar dus deze Mercedes ML63 AMG Inferno.

Hij is beschikbaar met 640 pk en 980 Nm koppel, 690 pk en 1.100 Nm koppel of voor de echte liefhebber/idioot 760 pk en 1.150 Nm. Het is niet bekend wat de tuning precies inhoudt en of de motor het overleeft. De nieuwe ML AMG heeft zoals bekend een 5,5 liter biturbomotor. Het verhogen van de turbodruk ligt dus voor de hand.

TopCar-Mercedes-ML63-AMG-Inferno-4Opvallend is de TopCar body kit, die onder meer bestaat uit een agressieve voorbumper met grote luchthappers en LED licht, side skirts, een achterbumper met diffuser en een dakspoiler. De TopCar Mercedes ML63 AMG Inferno heeft ook uitgeklopte wielkasten gekregen. Luchtgaten moeten de remmen koelen. Wanneer de aerodynamische delen zijn uitgevoerd in carbon fiber moet u rekenen op een prijskaartje van 27.070 euro. Wel zelf de AMG meebrengen natuurlijk.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook