02/09/2014 By Redactie

Tijdelijk gratis schuifdak op Suzuki S-Cross

Gratis panoramisch schuif-kanteldak op de Suzuki S-Cross ExclusiveEen verfrissend aanbod! Suzuki geeft nu namelijk tijdelijk op een nieuwe Suzuki S-Cross Exclusive een schuif-/kanteldak ter waarde van € 900,- cadeau. De actie volgt kort op de bekendmaking van Suzuki dat het tijdelijk mogelijk is om voor de helft van de prijs drie jaar lang in een nieuwe Suzuki te rijden, onder meer in de S-Cross.

Het elektrisch bedienbare, panoramische schuif-/kanteldak van de S-Cross Exclusive is over een lengte van 560 mm te openen. Hiermee behoort het tot de grootste in zijn klasse. Het dak geeft de inzittenden bovendien een nóg royaler ruimtegevoel. En achterpassagiers zullen zich verbazen over het geweldige uitzicht naar boven. Het schuif-/kanteldak is op elke gewenste stand te openen, zodat inzittenden zelf kunnen bepalen hoeveel frisse lucht het interieur binnenstroomt. Deze aanbieding geldt tot en met 31 oktober 2014.

20% bijtelling
Gratis panoramisch schuif-kanteldak op de Suzuki S-Cross ExclusiveOok de bagageruimte van 430 liter in de Suzuki S-Cross behoort tot de grootste in zijn klasse. En door de achterbankleuning neer te klappen is deze eenvoudig uit te breiden tot zelfs 875 liter. Hiermee bewijst de Suzuki S-Cross zich als een ruime, veelzijdige gezinsauto. Maar wel een die zich ook in de zakenwereld prima thuis voelt. Want de Suzuki S-Cross heeft niet alleen een uitermate representatief design, hij valt met zijn 1.6 DDiS-dieselmotor ook in de lagere bijtellingscategorie van 20%. Hierdoor is dit model ook voor de zakelijk rijder een zeer aantrekkelijk aanbod.

Rijden voor de helft van de prijs
De Suzuki S-Cross 1.6 Exclusive stop/start met gratis schuif-/kanteldak is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 22.799,-. En wie een nieuwe S-Cross koopt, betaalt nu tijdelijk de helft van de aanschafprijs. Na drie jaar biedt Suzuki de keuze: de auto inleveren of de rest betalen en de S-Cross behouden. Kijk voor de voorwaarden op www.suzuki.nl/HoeKanDatNou.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook