04/12/2013 By Redactie

Nissan wintercheck voor slechts 9,95 euro

Nissan winteractieDiverse importeurs en dealers controleren voor niets of heel weinig uw auto, om te zien of deze winterklaar is. Zo kunnen Nissan-rijders bij hun dealer voor slechts 9,95 euro hun auto laten controleren op tien wintergevoelige onderdelen. Dit scherpe aanbod geldt tijdens de maanden december 2013 en januari 2014. Wie gebruikmaakt van deze aantrekkelijke winteractie, ontvangt bovendien gratis het Nissan-doe-boek, een leuk puzzelboek voor de kinderen.

Zijn de banden wel in goede staat, zodat ze in de winterse periode optimaal kunnen presteren? Werkt de verlichting nog naar behoren? En hoe zit het met de accu? In tijden dat de kans op vorst, sneeuw en ijzel in grote mate aanwezig is, zijn dit zeker geen overbodige vragen. Niemand wil met een lege accu staan of over de weg glibberen als het sneeuwt. Om Nissan-rijders veilig en onbezorgd op weg te laten gaan, organiseert Nissan de uitgebreide wintercheck, waarbij de dealer de auto op de tien cruciale punten controleert. De wintercheck kost tijdens de Wintercampagne slechts 9,95 euro!

Spectaculaire kortingen
Voor zo’n aantrekkelijke prijs kunt u de wintercheck natuurlijk niet laten schieten. Iedereen die de showroom bezoekt, kan ook profiteren van spectaculaire aanbiedingen op populaire accessoires. Wat te denken van 25 procent korting op winterbanden van de gerenommeerde merken Bridgestone en Firestone, of 10 procent korting op Thule-sneeuwkettingen. Ook Nissan-mattensets gaan met 25 procent korting de deur uit. Altijd al handsfree willen bellen in de auto? Dan is nu het moment om toe te slaan, want de Nissan-dealer biedt een radio/cd-speler mét Bluetooth-connectiviteit nu aan voor slechts 95 euro. En voor de muziekliefhebbers is nu een iPhone-dock leverbaar voor 69 euro, met een gratis iTunes-bon ter waarde van 10 euro!

Nissan-rijders die gebruik willen profiteren van de kortingen dienen hiervoor een coupons mee te nemen. De coupons zijn opgestuurd naar Nissan klanten. Tevens bestaat de mogelijkheid om de coupons via Facebook te claimen. Het claimen van een coupon kan van 9 tot en met 22 december via de Facebookpagina van Nissan Nederland.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook