28/04/2014 By Redactie

Mercator start door

Mercator basistrainingBeste Mercatorvrienden,

Zoals jullie wellicht van Marco van der Maat begrepen hebben, is Mercator Experience overgedragen aan Arno Beek en Felix Clercx. Dit is gebeurd per 25 april 2014.

Wie zijn wij?
Arno en Felix zijn eigenaar van een organisatie welke zich bezig houdt met mensen met autisme; genaamd Voorzet. Binnen deze organisatie proberen de medewerkers mensen met autisme te ondersteunen op alle levensgebieden; wonen, werken en vrije tijd.
Binnen Voorzet is er een aparte Stichting die vakantie en activiteiten aanbiedt aan mensen met autisme. Deze organisatie moet zichzelf bedruipen. De begeleiding hierbij wordt betaald vanuit het persoonsgebonden budget (PGB).
Met alle aankomende bezuinigingen wordt het lastig voor de deelnemers de begeleiding te blijven betalen hoewel ze wel graag blijven deelnemen.
Voorzet is daarom op zoek naar alternatieven en vindt in Mercator een mooi alternatief zodat de Stichting Voorzet Vakantie en Vrije Tijd de begeleiding gesponsord kan blijven aanbieden.
Tegenwoordig heet dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Daarnaast vinden wij greenlanen ook gewoon leuk!!

Wij hopen u allen binnenkort te mogen ontmoeten bij een van de ritten die we de komende periode zullen gaan organiseren.
De insteek zal zijn om maandelijks een rit te rijden. Hou hiervoor de website en de facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/mercatorexperience) in de gaten.
In de komende periode zullen we overigens wel wat aanpassingen in beiden gaan doorvoeren.

24 Mei zullen we de eerste rit gaan organiseren. Dit wordt roadbook Chaam die we tegen een gereduceerd tarief van € 40,- zullen aanbieden. De helft van de opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Voorzet Vakantie en Vrije Tijd.
U kunt zich opgeven via mercator@voorzet.nl. Er zijn nog enkele plekke vrij!
In uw mail zien we graag uw naam, telefoonnummer en merk/type auto terug.

Mocht u van Mercator geen mail meer willen ontvangen, willen wij u vriendelijk verzoeken via een reply hierop te reageren. Wij zorgen dan dat u uit het bestand wordt verwijderd.
Kent u mensen die juist wel geïnteresseerd zijn en nog geen info ontvangen van Mercator, willen wij u vragen deze mail door te zetten en te vragen zich via dit mailadres zich aan te melden.

Als laatste willen we mededelen dat we blij zijn dat Paul van Hulten bij Mercator zal blijven.
Hopelijk dus tot snel!!

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook