24/01/2012 By Redactie

Dacia Duster, stoer en goedkoop

Op het Salon van Brussel zagen wij deze opgestoerde Dacia Duster. Eigenlijk was er niet zoveel aan veranderd, maar een beetje matzwarte folie, andere wielen en wat buiswerk doen heel wat. En het publiek zag de laaggeprijsde SUV ook wel zitten. We konden er niet eens in kijken, omdat de auto continu bezet was!

De Dacia Duster voelt zich thuis op de verharde weg, maar heeft echter ook serieuze all-terraincapaciteiten door zijn korte overhang voor en achter plus het feit dat hij hoog op de wielen staat. De 4×4-versie is voorzien van een zesversnellingsbak met een korte eerste versnelling, zodat er in ruw terrein voldoende kracht is. De Dacia Duster is bovendien compact en licht voor zijn afmetingen, waardoor hij heel wendbaar is.

Aanbieding

Komen we thuis na de beurs, en wat blijkt? De Duster kost ook nog eens helemaal niks. Of dat lijkt in elk geval zo. Dacia heeft de prijs van de auto in tweeën gesplitst. U betaalt nu 6.995 euro en binnen twee jaar nog eens hetzelfde bedrag. In dat geval bent u geen rente verschuldigd. Lijkt ons een prima aanbod, maar lees wel de aanbieding op de Dacia site goed door.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook