06/08/2015 By Redactie

4WD Festival 2015

4wd festivalOp 6 september aanstaande organiseert 4WD Magazine alweer de vierde editie van het 4WD Festival in Oss. Na het succes van vorig jaar, waarbij de bezoekersaantallen verdubbelden ten opzichte van het jaar ervoor, zal het 4WD Festival dit jaar nieuwe uitdagingen en spectaculaire demo’s bieden.

De locatie van het 4WD Festival zal wederom de motorcrossbaan in Oss zijn. Het festivalterrein wordt veranderd in een heus 4×4 dorp en er zullen spectaculaire 4×4 demo’s plaatsvinden. Aan het definitieve programma wordt hard gewerkt en dit zal zeer binnenkort worden bekendgemaakt.

Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival: ‘Naar aanleiding van de vorige drie edities zijn wij in gesprek met verschillende rally- en Dakar teams, 4WD-gerelateerde bedrijven en automerken. Er zal weer veel moois te zien zijn op het 4WD Festival, dat is in ieder geval zeker. Ik kijk er naar uit om op 6 september een compleet 4×4 feest te kunnen tonen, waar je kunt kijken, beleven, maar ook kunt vrij rijden en kans maakt op deelname in de demo-rondes’.

In het kort
Het 4WD Festival is een evenement, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren. Een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn en ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen. Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er diverse bijzondere 4WD-voertuigen
op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder is er een horecaplein, een ‘kids world’, een DJ met muziek en presentaties op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

Bezoek www.4wdfestival.nl om op de hoogte te blijven van dagelijks nieuws en updates omtrent het 4WD Festival.

Onderdelen (o.a. Jeep)

Onderdelenlijn voor gebruikte, tweedehands, revisie en nieuwe auto-onderdelen

www.topautoonderdelen.nl

Facebook